Спокойни избори пожела Нергин Хамдиев на РИК
Спокойни избори пожела Нергин Хамдиев на РИК / Радка Минчева

Спорна работа и спокойни избори пожела председателят на Районната избирателна комисия Нергин Хамдиев на себе си и на колегите си на първата им среща при областния управител днес.

След снощното назначение на комисията, която ще администрира президентските избори и референдума в региона членовете на РИК бяха поканени от Манол Кившанов да получат печата си и ключа за стаята, в която ще работят. Отсъстваше само един от тях.

Ползотворна работа, търпение и добро взаимодействие във връзка с провеждането на изборите и референдума им пожела Манол Кившанов.

След като получи печата и ключа Хамдиев коментира, че по-голямата част от членовете на РИК вече имат опит в изборни процедури и той разчита на екипността на работата на комисията.

Тя ще се помещава в стая 106 в сградата на община Разград, телефонът й ще е 084/618236, а факсът – 084/662189. Все още няма яснота къде ще бъдат публикувани решенията й, вероятно това скоро ще се изясни след указания от ЦИК.

Ще припомним, че 13-членната комисия бе назначена вчера от ЦИК, председател на РИК-Разград е номинираният от ДПС Нергин Хамдиев, заместник-председатели – Любица Бочева от БСП и Бенан Фетов от РБ, а секретар – Радка Башакова от ГЕРБ.

Спокойни избори пожела Нергин Хамдиев на РИК
netinfo

Спокойни избори пожела Нергин Хамдиев на РИК
netinfo