Холивудската звезда Оливия Уайлд порица в Twitter хората, с които е пътувала в метрото. 32-годишната бременна актриса останала много изненадана, че никой не й отстъпил място в претъпканото влакче.

„Не голяма работа, че не отстъпвате място на гигантска бременна жена! Аз просто ще застана до главата ви и ще се надявам да започна да раждам", написа звездата от „Д-р Хаус" в Twitter.

Повечето фенове на Оливия веднага я подкрепиха с коментари, но имаше и такива, които не бяха съгласни с нея.

„Никой не те е карал да забременяваш. Вземи си Uber, можеш да си го позволиш. Освен това аз съм платил за метрото точно толкова, колкото и ти", написа интернет потребител в отговор на гнева на актрисата.

„Не става дума за знаменитости, мъмрене или кой може да си позволи Uber, Говорим за това, че трябва да си помагаме", туитна накрая красавицата.

Оливия Уайлд очаква второ дете от годеника си Джейсън Съдейкис. Двамата вече имат син - Отис, който се роди преди две години. Двамата актьори се сгодиха през януари 2013 година.

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис посрещнаха на бял свят първородния си син Отис Александър Съдейкис няколко седмици по-рано от термина на актрисата