Полицейска спец операция излови шестима в Кърджалийско за притежание на наркотици
Полицейска спец операция излови шестима в Кърджалийско за притежание на наркотици / netinfo

Шестима са задържани за притежаване на наркотици в операция на територията на ОД на МВР-Кърджали, проведена вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Иззети са амфетамин на прах и таблетки и марихуана. Около 14 часа на разклона за село Глухар за проверка е бил спрян лек автомобил „БМВ”, управляван от К.С./20/ и пътник П.Г./19/. Полицаите открили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. При претърсване в дома на пътника били открити 26 броя таблетки с тегло 20 грама, които при тестване реагирали на амфетамин.

Марихуана е иззета и при претърсване в дома на М.М./19/. Тримата притежатели на наркотиците са задържани в полицейското управление в Кърджали. Образувано е досъдебно производство. Още три незабавни производства са образувани за незаконно притежаване на наркотици.

 

При претърсване на две къщи в района на село Македонци са открити амфетамин на прах и марихуана. Задържани са  С.Т./28/ и Ю.Ю./25/. При проверка в гр.Джебел на А.Б./19/ полицаите открили суха листна маса, която при тест реагирала на марихуана. Притежателят на дрогата е задържан в полицейското управление. Работата по случаите продължават разследващи полицаи.