„Ужасяващо вулгарната“ рокля на Емили Ратайковски (СНИМКИ)
„Ужасяващо вулгарната“ рокля на Емили Ратайковски (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Когато моден гуру от ранга на Тим Гън нарече роклята ти „ужасяващо вулгарна", се налага да се защитиш. Какво по-добро място да го направиш от социалните мрежи?

Вижте роклята в галерията тук

Актрисата и модел Емили Ратайковски, известна със склонността си да се появява гола на кориците на списания и полугола на светски събития, използва Twitter, за да защити модното си решение за тоалет на парти на Harper's Bazaar в Ню Йорк.

Емили Ратайковски е гола върху бял кон за Harper's Bazaar (СНИМКИ/ВИДЕО)

Емили, която стана световноизвестна с появата си топлес във видеото към песента на Робин Тик Blurred Lines, пристигна на партито с черна разголена рокля, която разкриваше голяма част от гърдите и задната част на тялото й.

Ужасяващо вулгарната рокля на Емили Ратайковски (СНИМКИ)
netinfo
„Тази рокля е ужасяващо вулгарна и разголена! Защо изобщо е облякла нещо? Защо просто не я свали?", изригна модният гуру.

25-годишната Ратайковски не му остана длъжна, като написа в Twitter, че днешните мъже забраняват бурките, а в същото време искат жените да покриват „вулгарните си тела".

Емили Ратайковски не е единствената звезда, която привлече вниманието на модните критици напоследък. Моделите Даяне Мело и Джулия Салеми се появиха в доста разголени тоалети на филмовия фестивал във Венеция, известен с консервативния си дрескод.

Ужасяващо вулгарната рокля на Емили Ратайковски (СНИМКИ)
netinfo
Тогава редица модни критици се обявиха против роклите с огромни цепки и деколтета, като посочиха, че има тънка граница между това да покажеш малко сексапил и да се покажеш както майка те е родила, обличайки рокля с цепки, които да не оставят нищо скрито.

Вижте повече за скандалните рокли на Даяне Мело и Джулия Салеми тук

Припомнете си още:

Бела Хадид разгорещи червения килим в Кан със секси рокля (СНИМКИ)

Кендъл Дженър в „гола рокля" на червения килим в Кан (СНИМКИ/ВИДЕО)

Каролина Херера разкритикува "голите" рокли на звездите (СНИМКИ)

„Голите" рокли на звездните дами (СНИМКИ)

Бионсе заложи на полугола рокля на Met Gala (СНИМКИ/ВИДЕО)

Прозрачните рокли на звездите (СНИМКИ)

Звездите и техните голи рокли