Fibank награди Мирела Демирева
Fibank награди Мирела Демирева / netinfo

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК), награди днес с дизайнерско златно кюлче-медальон европейската вицешампионка на скок височина Мирела Демирева за представянето й на Олимпийските игри в Рио.

Дизайнерското бижу е от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн от серията "icOns WAVE", която е разработена от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

От банката пожелаха на Мирела много нови успехи и изразиха увереност, че съвсем скоро тя ще надскочи желаната от нея височина от 2 метра. Преди 3 години Мирела се включи в благотворителния календар на Fibank. Приходите от продажбата му бяха дарени на Българската параолимпийска асоциация. От банката съобщиха и, че Мирела Демирева е приела предизвикателството да бъде рекламно лице на специална серия нови продукти, които са насочени към младежи.

От своя страна младата надежда на българската лека атлетика Мирела Демирева изказа своята благодарност за подкрепата и оказаното й доверие от страна на БОК и Fibank.

Генералният секретар на БОК г-н Белчо Горанов също пожела успех на Мирела. Той изказа своето убеждение, че след 4 години в Пекин тя ще ни донесе медал с още по-голяма стойност.