Започна новия сезон на ОбДТ „Невена Коканова в Дупница
Започна новия сезон на ОбДТ „Невена Коканова в Дупница / Three Bears Entertainment

Репетиции за нова постановка започна екипа на ОбДТ „Невена Коканова" в Дупница. Това е пиесата „Тигър и машинописци" на Мъри Шизгал, режисьор Валентин Балабанов, музика Юри Ступел.

Пиесите са две „Тигър" и „Машинописци", ще участват Иван Иванов и Виктория Янева, а във втората Мария Миради и Ивайло Захариев, звездата от „Под прикритие" е част от трупата на дупнишкият театър.

Премиерата на новата постановка ще бъде по повод празника на Дупница, и ще бъде на 17.10 или на 18.10. Предстоят и участия с вече утвърдените и харесвани постановки. Между 15 и 17 септември Г-н Балкански гостува в Мюнхен и Франкфурт, а на 22 септември за 8-ма година ще участват във фестивал в македонския град Крива Паланка, там ще представят Аферата в хотел Уестминстър, предстоят и представления в Петрич и Гоце Делчев, а всеки месец ще играят „Големанов" в театър „Сълза и смях".
Директорът на ОбДТ „Невена Коканова", Славчо Пеев каза още, че са дадени предложения към община Дупница, които засега са само на „книга" за увеличение на заплатите, те да станат около 500 лв.

На 5 октомври в Дупница ще гостуват Христо Шопов и Лилия Маравиля с "Догодина по същото време", а вчера салона на театъра едва събра почитателите на Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиян Вергов, които гостуваха със "Спанак с картофи".