Ботев Враца тръгва уверен за Плевен
Ботев Враца тръгва уверен за Плевен / netinfo

Най-трудният двубой от началото на сезона във Втора лига очаква старши треньорът на „Ботев“ Враца Бойко Величков. Неговият тим гостува  в Плевен в преследване на четвърти пореден успех. Според него тимовете са равностойни, „Ботев“ е в по-добра серия, но пък плевенчани ще се възползват от психологическия фактор на треньорската смяна.

Врачани са разучили добре съперника, като са наблюдавали няколко срещи. Бойко Величков и в този мач няма да може да разчита на контузените Спасов, Илиев и Васев. За сметка на това се очаква в групата за Плевен да попадне поне едно момче от отлично представящия се тим на „Ботев“ до 19 години.

Юношите старша възраст пък гостуват на „Дунав“ Русе и въпреки кадровите проблеми са уверени, че ще се представят достойно за пореден мач и ще запазят мястото си в челото на класирането.

Най-често обсъжданата футболна тема в града тази седмица логично бе жребият за Купата, който отреди „Ботев“ да приеме шампиона „Лудогорец“. В щаба на врачани все още не мислят за този мач и са се фокусирали изцяло върху представянето си във Втора лига.