Над 250 участници в най-мащабния за Пловдив бизнес форум за иновации
Над 250 участници в най-мащабния за Пловдив бизнес форум за иновации / Дарик архив
Над 250 участници в най-мащабния за Пловдив бизнес форум за иновации
89446
Над 250 участници в най-мащабния за Пловдив бизнес форум за иновации
  • Над 250 участници в най-мащабния за Пловдив бизнес форум за иновации

Тазгодишното издание на 3-дневната конференция „Бизнес под тепетата: Развитие, иновации, маркетинг“ се открива днес следобед. Той се подготвя от младежката организация JCI и е най-мащабният форум за иновации, организиран в Пловдив. Събитието ще продължи и през уикенда, като основната тема ще бъде свързана с най-успешните практики за създаване и маркетинг на дигитални иновации.

Над 250 души се очаква да участват в конференцията. Лектори от държави като Англия, Португалия, Израел и предприемачи от над 20 държави ще споделят опита си в тридневното събитие, съобщи за Дарик организаторът Петър Дяксов и подчерта важността на иновациите в съвременния свят.

В съпътстващата програма прави впечатление днешното нетуъркинг парти и утрешната официална гала вечеря. За привържениците на иновативния туризъм има подготвени търсене на съкровище – тур из Пловдив, и дегустации на вино в Старосел. Заедно с лекциите, това са само част от многобройните начини, чрез които организаторите са се погрижили участниците в събитието да извлекат максимално много знания и добри преживявания.