Втори рожден ден празнува ЦНСТ в Хасково
Втори рожден ден празнува ЦНСТ в Хасково / Община Хасково

Кметът на община Хасково Добри Беливанов бе гост на втория рожден ден на ЦНСТ. В двете къщи живеят 24 деца и младежи с увреждания. Той благодари на персонала, който се грижи за тях за проявявания висок професионализъм и им пожела здраве и повече весели детски усмивки в ежедневието.  Кметът подари на децата велосипеди, а те побързаха да ги изпробват.

Втори рожден ден празнува ЦНСТ в Хасково
netinfo

Директорът на Центъра Невена Желязкова не спести благодарности към  ръководството на община Хасково. “Всичко, което сме поискали, ни е осигурено веднага и  винаги срещаме разбиране и бърза реакция, а това е изключително важно заради естеството на грижите, които полагаме към децата в центъра “, каза тя.

Втори рожден ден празнува ЦНСТ в Хасково
netinfo

 

Специални гости за празника бяха и танцьорите от „Славяни“, които освен че поздравиха децата с танци, им  донесоха пици и торта за градинското парти. На тържеството присъстваха също заместник-кметът Милена Трендафилова , директорът на „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“ Златка Караджова, служители на социални институции и организации.