Къде спират водата на 1 септември?
Къде спират водата на 1 септември? / netinfo

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1, кв. „Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе", ул. 1, ул. 5, ул. 8.

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. 25 и ул. 2.

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание", кв. „Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Съзнание" от ул. „Снежник" до ул. „Нешо Бончев".

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войвода" ъгъла с ул. „Съзнание".

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Христо Станчев " Център Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Христо Станчев" от ул. „Тунджа" до ул. „Пенчо Славейков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тунджа" ъгъла с ул. „Христо Станчев".

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с сградно водопроводно отклонение във в.з. „Симеоново-Драгалевци"се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Иван Гологанов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Йоцов" №9
На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Красно село", ул. „Родопски извор" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 228, бл. 228А, бл. 229, бл. 230 и бл. 231 (висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борово" ъгъла с ул. „Солун".

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Геров" кв. „Овча купел"се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Александър Геров" между ул. „Проф. Стоян Белинов" и бул. „Овча купел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Геров" ъгъла с ул. „Проф. Стоян Белинов".

На 1 септември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Могилата", кв. „Витоша"се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Могилата", ул. „Ради Радев", ул. „Димитър Яблански", ул. „Марин Тодоров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ради Радев" №18.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.