В грандиозен скандал с полицията бе замесено името на певицата Емилия Пашкулева, която участваше във фестивала „Пирин фолк" в Сандански. Тя била спряна в нощта срещу вторник от катаджии за проверка

Според полицията жената отказала проба с дрегер, както и последваща кръвна проба, за да се види дали има наличие на алкохол в кръвта ѝ, допълва NOVA. Държала се е арогантно, грубо и дори издрала ръката на единия от униформените при опит да бъде арестувана.

Все пак на жената били сложени белезници и тя била откарана в полицейския участък, където останала за 24 часа, докато изтрезнее, сочи официалната информация на полицията.

Прокуратурата поиска от съда да глоби певицата Жана Бергендорф

„Бях пила бяло вино, но по никакъв начин не съм се чувствала зашеметена и неспособна да шофирам", заяви народната певица Емилия Пашкулева.

„Не е вярно, че съм издрала ръката на единия полицай. Може би той си го е измислил. Те са доста запознати как да направят нещата така, че да са в тяхна полза", добави още народната певица.

А какви са последствията - книжката на Пашкулова е отнета за период от две години и е наложена глоба от 2000 лева за отказа за проба с дрегер.

Източник: Nova.bg