Народни представители от ГЕРБ бяха гости на закриването на „Софрониевски панаирни дни
Народни представители от ГЕРБ бяха гости на закриването на „Софрониевски панаирни дни / netinfo

Народните представители Петя Аврамова и Красен Кръстев и областният управител на Враца Малина Николова бяха гости на закриването на „Софрониевски панаирни дни 2016 г.". Тържеството се проведе на площада в селото и на него присъстваха стотици жители и гости на населеното място. Народният представител Петя Аврамова поздрави всички жители на Софрониево, като им пожела здраве, успехи и много поводи за радост.

„В тези празнични дни Вие посрещнахте много роднини и приятели, веселихте се с организираните от Демира Димитрова мероприятия. Софрониево променя облика си с всеки изминал ден. Това се случва благодарение на усилията на Демира Димитрова. Искам да я поздравя за незабравимия празник, който поднесе на жителите и гостите на Софрониево", каза народният представител Петя Аврамова.

Поздрав към всички присъстващи бяха изпълненията на танцовите състави и певческите групи от Бърдарски геран, Търнава и Войводово. Тържеството продължи до късно вечерта, като всички присъстващи са включиха на празничните хора.