Подсилете имунитета на децата преди есента
Подсилете имунитета на децата преди есента / netinfo

Преди началото на учебната година, с която обикновено идват и настинките, грипните заболявания и се изострят алергиите, е добре децата да бъдат подготвени. Превенцията винаги излиза по-евтиният и правилен начин да обезопасим децата си преди да влязат в детските градини и в училище. Стабилният имунитет пък е естествената гаранция за здравето. А най-безопасният, но ефективен начин за мощното му подсилване е с терапии в „солна стая". Ефектът от вдишването на алпийската сол в нея, чрез халогенератор има не само имуностимулиращ ефект, но и лечебен. Терапиите в солните стаи продължават от 20 до 40 минути. Те са изключително ползотворни при астма, синузит, пневмония, бронхит, отит, ларингит, фарингит и вирусни инфекции
и респираторни заболявания. Солната стая, в която малкият клиент може да си играе или просто да си почива, въздейства лечебно и върху заболявания на горни и долни дихателни пътища, Те дават видим резултат при кожни заболявания като акне, дерматит, псориазис и много други.
Терапиите са достъпни и напълно безвредни, както за бебета, така и за деца и хора на различна възраст. Методът, който от няколко години е хит по света от 2015 се предлага в Бургас. Център за подобряване на здравето, чрез солни терапии „Халомедика" беше първият, който въведе в страната иновативната услуга. Това е причината повече от година той да се посещава от клиенти от столицата, Пловдив, Варна и дори от чужденци. На този етап Център „Халомедика", който се намира в комплекс „Бр. Миладинови" бл. 57 е единствен в Бургас, разполагащ със солни стаи. В тях децата се разпределят по според здравен статус. Възрастните им придружители пък влизат безплатно. За да няма струпване на много хора на едно място, от управата на „Халомедика" препоръчват ползването на солните стаи да става след предварително записване на телефон: 0895 503 054 или на място в Центъра.