Евродепутатът Ева Паунова проведе работна среща с ръководствотона ГЕРБ-Казанлък
Евродепутатът Ева Паунова проведе работна среща с ръководствотона ГЕРБ-Казанлък / http://viaranews.com

„Казанлък е един от градовете в България с най-ниска безработица. Това означава, че вие имате добре подготвени кадри в града" - отчете напредъка на Казанлък Паунова в областта на образованието и икономическата мощ.

„В последните години успяхме да постигнем много в България, а Европа ни подкрепя, защото виждат в нас стабилност" - коментира още евродепутатът.

Евродепутатът Ева Паунова проведе работно посещение в град Казанлък. В рамките на визитата тя проведе среща с кмета и настоящ общински ръководител на ПП ГЕРБ Казанлък Галина Стоянова и с ръководствата на структури от Общинската организация на ПП ГЕРБ в Казанлък.
В срещата се включиха председателят на общинската структура Стара Загора Емил Христов, кмета на Казанлък Галина Стоянова, представители на структурите Младежи-ГЕРБ, Предприемачи-ГЕРБ, Жени-ГЕРБ и Старейшини-ГЕРБ.

Участниците обсъдиха актуални теми от Европа и от областта, както и законодателни инициативи на европейско, национално и местно ниво, свързано с развитието на българските региони.

Впечатляващо е, че едно от учебните заведения в града е партньор в най-високобюджетния проект по програма Еразъм + в Европа на стойност близо 400 млн. евро.