Четири организации на хора с увреждания получиха  дарение
Четири организации на хора с увреждания получиха дарение / netinfo

Организациите на хора с увреждания „Смело сърце” и „Регионална достъпност” проведоха поредната съвместна  благотворителна кампания.  Фирми, производители на дрехи се отзоваха на поканата на председателите на двете Сдружения - Стойка Панагонова и Диана Николова и предоставиха чисто нови костюми, поли, блузи, рокли, мъжки сака, зимни палта и др.

Днес, 24 август, председателите на „Смелост”, „Воля”,  „Кураж” и Съюза на слепите  - Донка Градева, Йорданка Тонева, Петя Чернева и Росица Маринова получиха дрехите, които ще бъдат дарени на нуждаещи се.

В опита на Сдруженията „Смело сърце” и „Регионална достъпност” се открояват такива големи, обществено значими събития като: фестивал „Светът е за всички”, Детско утро „Коледа за всички”, публични дискусии на Клуба на майките на деца с увреждания (специално създаден за съвместно подпомагане от двете сдружения както на децата с увреждания така и на техните близки) и др.

 

Всички инициативи се подкрепят и инициират от създадените към тях Бюра за социални услуги,  които  приемат въпроси и заявки за консултации на тел. 0899825755 или в офиса на ул. „Борисова” 99, бл. „Йордан Йовков”, вх. Г, партер от южната страна.