Къде няма да има вода на 26 август?
Къде няма да има вода на 26 август? / netinfo

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Константин Величков", Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по бул. „Константин Величков" от бул. „Сливница" до бул. „Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Константин Величков" ъгъла с ул. „Пиротска".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Цар Симеон", жк. „Света троица" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Цар Симеон" от ул. „Насте Стоянов" до бул. „Константин Величков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Насте Стоянов".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Поп Евстати Витошки", кв. „Бояна" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Поп Евстати Витошки" от ул. „Севастократор Калоян" до ул. „Кумата" по ул. „Копитото" от ул. „Поп Евстати Витошки" до ул. „Воденицата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Поп Евстати Витошки" ъгъла с ул. „Буките".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъга", вилна зона „Горна баня" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Люлински път", ул. „Дъга", ул. „Мечта", ул. „Пладнище", ул. „Лазурно утро".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пладнище" ъгъла с ул. „Лазурно утро".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Иван Гарванов", кв. „Факултета" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Иван Гарванов", ул. „Дръстър", ул. 349, ул. „Георги Папанчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Гарванов" ъгъла с ул. „Медковец".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калофер", жк. „Банишора" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Калофер" по ул. „Охрид" от ул. „Калофер" до №73-75.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Калофер" ъгъла с ул. „Козлодуй".

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Груйо", с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „3-ти март", ул. „Шабаница", ул. „Рендова", ул. „Ботунски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

На 26 август 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов", с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Юрий Гагарин", ул. „Миньорска", ул. „Васил Левски", ул. „Стефан Стамболов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Стамболов" ъгъла с ул. „Юрий Гагарин".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.