Има филми, които още при излизането си са предизвикали бурни реакции от публиката. Част от тези филми дори са забранени дълги години. Оказва се, че списъкът е доста дълъг, но забранените филми все пак успяват да стигнат до аудиторията.

Вижте Топ 5 на забранените филми

Екзорсистът

Доста грозен филм, който не искаш да гледаш. Няма да докажеш нищо с него, а само ще прецакаш психиката си. Да не забравяме, че е правен по действителен случай и духовник влиза в затвора, защото убива детето. Филмът е по-натурален и ще гледаш повръщано, ампутации, псувни и още много натурални кадри, които отказват аудиторията. Филмът печели 441 милиона долара и с това доказваме, че светът е доста извратен. Англичаните не го пускат цели 15 години.

Париж забрани снимките на екшън филми

Розовите Фламингота

Да, филмът, който има нещо много сбъркано. Започваме от закуската - кучешки екскременти. Продължаваме с истински полов контакт и завършваме с пеещи ануси. Телата на актьори и актриси са голи, грозни и някой дори е пуснал пилета, които да гледат. Филмът получава 25-годишна забрана. Хората имат проблеми и в киното.

Великобритания забрани садомазохизма в порното

Гротеската

Името трябва да говори достатъчно, но историята е римейк на японски филм на ужасите. Главният герой отвлича млада влюбена двойка и се гаври с тях, докато не ги убива за финал. Всички критици казват, че това е филм, който е създаден за задоволяване на садисти. Можеш да се увериш в цели 73 минути. Определено е гаден сниф филм!

Животът на Браян

През 1979 година се ражда и първият опит за "страшен филм". Историята проследява събитията на човек, който се приковава на кръста, за да изкупи грехове на хората. Не, той не е Иисус, а Браян. Властите са го объркали и цялата история може да бъде много забавна, но 30-годишната забрана се вдига съвсем скоро, за да можеш да се посмееш.

Вижте още във видеото.