Започва изложението Селското стопанство и всичко за него
Започва изложението Селското стопанство и всичко за него / Дарик Добрич

Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него" ще се проведе в Добрич от 23 до 27 август. Това е неговото 24-о издание. Организираният от "Добрички панаир" АД агро форум е единствен по рода си в Източна България и втори по големина в страната.

Ще участват фирми от България, Румъния, Турция и Гърция, които предлагат едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, масла и смазочни материали, автомобили, банки и специализирана литература

Тази година се отделя специално внимание на сектор животновъдство. Ще бъдат представени елитни породи животни - овце, крави, коне, както и продукти от тях.

Изложението е на нов адрес - бул."25 септември", Добрички хиподрум, Варненски път (след автокъщите). Откриването е предвидено за 10.00 часа. В първия ден, на официална вечеря ще бъдат връчени традиционните награди на "Добрички панаир" АД.