„Ботев“ Враца записа две победи
„Ботев“ Враца записа две победи / netinfo

Втора победа записа „Ботев“ Враца в първенството на Втора лига. След безобразно първо полувреме, в което врачани си отбелязаха автогол и допуснаха няколко опасни положения, успяха да се преобразят за втората част. Първо Венци Иванов, а след това на два пъти Тодор Чаворски успяха да материализират категоричното превъзходство на „Ботев“ над „Левски“ Карлово. В последните минути врачани пропуснаха да отбележат и още голове. Първото попадение на Чаворски със сигурнот е фаворит за най-красив гол на кръга.

След срещата Бойко Величков каза, че е разочарован от липсата на самочувствие и увереност у своите футболисти през първата част. Според него през първото полувреме отборът му е показал всичко, което той не би искал да вижда в играта на „Ботев“. Именно за това през идната седмица ще се гледа многократно записа на първите 45 минути.

В двубой от втория кръг на Елитната група до 19 години „Ботев“ Враца надделя с 1:0 у дома срещу „Нефтохимик“ с гол на Виктор Василев. Ботевци пропуснаха да запишат и по-изразителна победа, но първите 3 точки са от огромно значение за тима.