За дигиталните спецове и креативните откриватели Hub by Telenor
За дигиталните спецове и креативните откриватели Hub by Telenor / netinfo

Ако дигиталните технологии те привличат, а новини като създаването на ново мобилно приложение те вдъхновяват, то Hub by Telenor е точно за теб. Програмата стартира тази година и предлага едногодишен платен стаж с възможност за работа по реални проекти с международен екип от експерти, много предизвикателства и мотивиращо възнаграждение.

Освен страст към новите технологии, успешните кандидати трябва да притежават и креативност, лидерски качества и желание да се учат. В конкурса могат да участват студенти в трети или четвърти курс, но и завършили бакалаври и магистри.

Областите, в които Теленор търси стажанти, са Маркетинг, Радио и телекомуникации, IT и Big Data. Конкретните позиции са 10 и са обявени на уебсайта на Теленор.

Кандидатите трябва да изпратят нестандартно и креативно CV до 26 август 2016 г., като няма изисквания за формата на автобиографията. Достигналите до следващия етап кандидати ще трябва да разрешат специално разработено дигитално предизвикателство чрез т.нар. escape room, а финалистите ще преминат и през интервюта.

Избраните 10 стажанти ще започнат през септември на пълен работен ден. През следващите 12 месеца, те ще могат да се включат в различни проекти, да се учат и работят с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда. След края на програмата, най-добре представилите се стажанти ще получат предложение за постоянна работа в Теленор.