Томазо Комелини: Открием ли деца с възможности, ще помогнем за успешното им бъдеще
Томазо Комелини: Открием ли деца с възможности, ще помогнем за успешното им бъдеще / 100 вести

Открием ли деца с възможности, ще помогнем за успешното им бъдеще, това казва Томазо Камелини, собственик на агенция Sigma Sports. Пред вестник 100 вести той коментира за баскетболния камп в Габрово.

Изданието пише, че Томазо Комелини присъства на открития официално в Габрово първи International basketball camp като представител на известната в Италия спортна агенция Sigma sport.

Габрово ще бъде домакин на Международен баскетболен лагер

„Ако открием деца, които са с възможности за развитие като игра и като талант и които имат желание за това, бихме могли да им помогнем за тяхното успешно бъдеще. Разбира се, със съдействието на родителите, те да учат и тренират, да се образоват добре в Италия.

Ние държим много на семейството, чието влияние е изключително важно за нагласите на детето, което трябва да бъде стимулирано, за да има напредък и да постига успехи в своето бъдещо развитие.

Така че, да, имам очаквания. Затова съм тук, но едва след като видя първите тренировки бих могъл да кажа има ли сред участниците в габровския International Basketball Camp таланти."