Мъж е с опасност за живота след катастрофа на АМ Тракия
Мъж е с опасност за живота след катастрофа на АМ Тракия / Дарик архив

Мъж е в тежко състояние след пътен инцидент на АМ “Тракия”, съобщиха от полицията. Около 16.00 часа вчера е било съобщено, че в района на 154 километър, посока София, лек автомобил “Опел” се е преобърнал в канавка.

На мястото са изпратени екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. В болница с опасност за живота е транспортиран 30-годишният водач от Харманли. Взета му е кръвна проба за алкохол. Прегледани и освободени за домашно лечение са двама пътници – 17-годишно момче и 16-годишно момиче. Шофьорът е с отнето свидетелство за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Раковски и работата на разследващите продължава.

Двама пътници в автобус на градския транспорт пострадаха след рязко спиране. Сигналът е подаден в 9.30 часа вчера. Според първоначалната информация, на кръстовище между бул. “Шести септември” и бул. “Руски” 54-годишният шофьор на автобуса натиснал рязко спирачките за да избегне пътно произшествие с друг автомобил. В резултат на внезапното спиране са пострадали 65-годишен мъж и 75-годишна жена, на които е оказана медицинска помощ. Няма данни за употреба на алкохол. Случаят е отработен по административен ред.