Приятелка на Анита Мейзер: Тя би спасила човешки живот, не би го отнела (ВИДЕО)
Приятелка на Анита Мейзер: Тя би спасила човешки живот, не би го отнела (ВИДЕО) / netinfo

"Доколкото познавам Анита Мейзер, тя не би причинила на никого каквото и да било зло. По-скоро би спасила човешки живот, отколкото да го отнеме". Това заяви журналистката Патриция Кирилова за Мисис България, която беше задържана за 72 часа след смъртта на мъжа й Николай Димов.

Прокуратурата ще иска постоянен арест за Анита Мейзер

В "Здравей, България" Кирилова заяви, че никой не знае какви субстанции е приел културистът по време на престоя си в България.

"Между тях не е имало сериозни драми. Ако е имало ревност, това е било от негова страна, а не от нейна", категорична беше тя.

"Медийният й образ няма нищо общо с това каква е тя като човек. Тя винаги е помагала на всички и не е очаквала нищо в замяна. Около нея винаги има хора, които разчитат на голямото й сърце, за да извлекат изгода", допълни Кирилова.

Повдигат обвинение на Анита Мейзер за убийството на мъжа й

"Вината на извършителя е със сложна форма. Тя е съзнавала обстоятелството, че причинява телесна повреда и по всяка вероятност го е допускала, като е имала непредпазливо отношение по повод настъпилата смърт", заяви говорителят на прокуратурата във Варна Радослав Лазаров.

"Това, че е повдигнато обвинение, не означава, че лицето е виновно", изтъкна той.