Подари си незабравимо лято с горещите промоции на Вива Кредит
Подари си незабравимо лято с горещите промоции на Вива Кредит / netinfo

Лятото е вече към края си, но все още не е късно да си подариш някое незабравимо преживяване. Вместо само да гледаш морските снимки, които твоите приятели така любезно споделят, планирай твоя щур уикенд. Разбира се, за целта бързо трябва да намериш пари, защото заплата е далече, а времето неумолимо тече. Като нямаш пари, нищо не ти е интересно, но няма проблем. Веригата от финансови центрове Вива Кредит има специално лятно предложение за теб - малък потребителски кредит според твоите индивидуални потребности и възможности.

Например на теб ти трябват 300 лв., за да отидеш с любимия човек на някое слънчево морско място за уикенда. В такъв случай, може да се възползваш от 50% отстъпка за нов клиент или 30% отстъпка за настоящ с ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС 14 или ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС 30. Ако вземеш 300 лв. с ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС 30, ще имаш 30 дни, за да върнеш главницата от 300 лв., а сумата за ползване на кредита и таксата Експресно разглеждане ще са с 50% по-ниски. Само не забравяй, че това е лятна промоция, която те очаква от 08 август до 18 септември 2016 г. Ако погасиш коректно на падеж първия си кредит, през този период може да се възползваш и от 2-ри промоционален заем ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС с 50% отстъпка за нови клиенти или с 30% отстъпка за настоящи.

Понякога обаче, непредвидените разходи наистина могат да ти объркат плановете. А за определени планове 300 лв. просто не стигат. Тогава имаш нужда от друго решение. Например отложената от миналото лято почивка, за която цялото семейство жадува или освежаването на жилището. За да реализираш тези планове, имаш нужда от ВИВАКРЕДИТ ПЛАН с последна вноска подарък. Сумите, от които може да се възползваш при него, са между 300 и 1 500 лв., платими на 11 или 14 двуседмични вноски. Например, ако изтеглиш 500 лв., платими на 14 двуседмични вноски и си погасяваш задълженията в срок, то няма да заплатиш последната вноска. Изгодно, нали? Разгледай таблицата с различните по размер заеми, създадена с цел по-голяма прозрачност, а и за твое улеснение.

Вива Кредит насърчава отговорното и разумно използване на предлаганите финансови продукти. Затова не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0700 45 245 (без допълнително таксуване), за да изберем заедно най-подходящата форма на кредитиране според твоите индивидуални потребности и възможности.

Пълните условия по промоциите са публикувани на www.vivacredit.bg