Певецът Джъстин Бийбър излиза с модела София Ричи
Певецът Джъстин Бийбър излиза с модела София Ричи / Guliver/Getty Images

Джъстин Бийбър подхрани слухове, че е романтично обвързан с модела София Ричи, съобщи ЮПИ.

22-годишният Джъстин и 17-годишната София - дъщерята на Лайънъл Ричи и сестра на Никол Ричи, заминаха заедно за Токио, след като няколко пъти излизаха като двойка този месец.

Новата прическа на Джъстин Бийбър разплака почитателите му

Двамата бяха забелязани на борда на частен самолет на летище "Ван Нюйс" в Лос Анджелис. В събота и неделя певецът ще изнесе концерти в Чиба, Япония, в рамките на турнето си "Purpose".

Слухове за романтичната им връзка плъзнаха за пръв път, след като двамата бяха забелязани заедно в Лагуна бийч, Калифорния. На следващия ден се скитаха заедно из Холивуд и се държаха за ръце, а наскоро София бе забелязана да излиза от дома от Джъстин.

Цитирани от "Ю Ес уикли" източници увериха, че срещите между двамата били случайни, а хора от обкръжението им споделиха пред "И! нюз", че Джъстин и София са просто приятели.

Здравето на Джъстин Бийбър тормози близките му

Бийбър имаше романтична връзка с модела Хейли Болдуин след непрекъснатите си събирания и раздели с певицата Селена Гомес. Носят се слухове, че сега дъщерята на актьора Стивън Болдуин се среща с канадския рапър Дрейк.

"Отдавна го познавам - каза тя за Дрейк пред "И! нюз" през юни. - Не знам дали хората си дават сметка за това. Той е мой добър приятел."

Бийбър издаде четвъртия си студиен албум "Purpose" през ноември м.г. и тръгна на турне, което ще приключи с концерт в Лондон на 29 ноември т.г. София Ричи сключи договор с агенция за модели през 2014 г. и стана лице на модната линия "Материалното момиче" на Мадона следващата година.

Източник: БТА