Кметът на Банско Георги Икономов се срещна с ръководителя на Ротари клуб за България
Кметът на Банско Георги Икономов се срещна с ръководителя на Ротари клуб за България / Снимка: Община Банско

Кметът на Банско, Георги Икономов, се срещна с ръководителя на Ротари клуб за България - дистрикт гуверньора за 2016 и 2017 година, Димитър Димитров. Поводът бе провежданият национален голф турнир „The golf cup of Rotary Bulgaria", организиран с любезното домакинство на клуб Ротари Банско - Разлог.

Гости на градоначалника бяха още ротарианци от местния клуб. Дистрикт гуверньора използва възможността да се представи, след като наскоро пое ръководството на доброволната организация. Той изтъкна приоритетите, които си поставя по време на едногодишния си мандат - постигане на устойчиви резултати на проектите, реализирани в полза на обществото и подобряване на публичния имидж на Ротари България.

„Каузата на Ротари е близка до мен, тъй като аз също съм дългогодишен член на организацията. Активността в полза на обществото, благотворителността и работата за добрите каузи, са основни цели на Ротари. Затова и винаги съм готов да съдействам като градоначалник, когато мои колеги - ротарианци се обърнат към мен със своя инициатива" сподели Икономов по време на срещата