Ева Мендес заяви, че прекарването на възможно най-много време с дъщерите й сега е най-големият й приоритет, съобщи ЮПИ.

42-годишната Мендес разкри, че си взема почивка от актьорството, за да фокусира вниманието си върху отглеждането на двете дъщери, които има от актьора Райън Гослинг - 22-месечната Есмералда и 3-месечната Амада.

Още едно бебе в Холивуд след тайната бременност на Ева Мендес

"Амада все още е пеленаче", каза актрисата. „Прекараното с двете ми дъщери време ми доставя огромна радост. Трябва да има някаква специална причина, за да се върна на работа. Щастлива съм, че съм у дома с децата си".

Мендес и Гослинг, които започнаха да излизат заедно през 2011 г., винаги са пазели в тайна бременностите й. Ева роди Амада през април, малко след като брат й Карлос умря от рак.

Разкриха името на дъщеричката на Ева Мендес и Райън Гослинг

"Смъртта на брат ми сплоти семейството ни", поясни Мендес. „Близките ми бяха до мен, когато Амада се появи на бял свят. Родих я през седмицата, в която беше опелото за Карлос. Имаше покъртителни моменти, но също голяма радост".

Режисьорският дебют на Райън Гослинг бе посрещнат на нож от критиката

Мендес се е снимала в режисьорския дебют на Райън Гослинг, филма "Изгубената река", който бе показан премиерно на международния кинофестивал в Кан през 2014 г. Следващият и единствен засега филмов проект с нейното участие е "Бързи и яростни 8", докато Гослинг партнира на Ема Уотсън във филма "La La Land", с който на 31 август ще бъде открит кинофестивалът във Венеция.

Източник: БТА