„Пиринско Младо Пиво“ е новият летен вкус
„Пиринско Младо Пиво“ е новият летен вкус / netinfo

По регалите вече може да видите „Пиринско Младо Пиво" - новото предложение на Карлсберг България за лятото. Това е непастьоризирана светла бира с бистра и пивка течност, с 4.4% алкохолно съдържание, 8 седмици срок на годност и несъмнено ще стане истински хит сред младите и свежи фенове на бирата.

В състава на пивото има наличие на три вида хмел - 2 сорта за лека и приятна горчивина, както и 1 сорт в добавка - за свеж хмелов аромат. Резултатът е изключително пивка непастьоризирана бира със свеж вкус и кристална бистрота.

Характерно за „Пиринско Младо Пиво" е различният технологичен процес на пивопроизводство, при който се прилага микро-филтрация вместо топлинна пастьоризация (типична за стандартните видове светло пиво). Методът на микро-филтрацията осигурява стабилна трайност и максимално запазване на свежия аромат и вкусовите качества на течността.

Препоръчителната цена на „Пиринско Младо Пиво" е 1, 05 лв. за бутилка, а поради по-кратката си трайност и съответните изисквания за прецизно съхранение на пивото в този период, тя е оборотна, стъклена и в отличителния за „Пиринско" свеж, зелен цвят.

Пиринско Младо Пиво е новият летен вкус
netinfo