Гърци оцеляха, след като колата им излетя от магистрала „Струма” (СНИМКИ)
Гърци оцеляха, след като колата им излетя от магистрала „Струма” (СНИМКИ) / БГНЕС

Лек автомобил с гръцка регистрация излетя тази сутрин от магистрала "Струма" край Дупница. При инцидента няма пострадали.

Към 7.00 ч. тази сутрин е подаден сигнал за катастрофа на магистрала „Струма” край Благоевград при отклонението за Дупница с трима пострадали. На място поради сгрешена локация е изпратен екип на Центъра за Спешна помощ в Благоевград. Впоследствие е уточнено, че катастрофата е в района на град Дупница, благоевградската линейка е върната, а към местопроизшествието е изпратен друг медицински екип.

На около километър преди изхода от магистралата за Дупница, Бобов дол и Кюстендил, „Опел”-а по неизвестни засега причини се отклонява надясно. Автомобилът влиза в канавката, движи се по нея 15 м и минава отдясно на започващата там мантинела. После се преобръща няколко пъти и след още 50-на метра спира по таван до оградата на магистралата.

Гърци оцеляха след като колата им излетя от магистрала Струма (СНИМКИ)
netinfo

На място пристига и специализиран автомобил на пожарната за аварийно-спасителни дейности. Пътуващото в колата семейство гърци са успели да излязат и са без наранявания. Оказана им е медицинска помощ.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват.

Източник: БГНЕС