#добротопродължава-  Борис се възстановява и дарява за Ивка
#добротопродължава- Борис се възстановява и дарява за Ивка / netinfo

#жороспаси с радост ви съобщава, че 40-годишният Борис Борисов вече е опериран и се възстановява. Както знаете част от парите, дарени в кампанията #спасижоро, бяха преведени на младия мъж. Той страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави. Борис се нуждаеше от  ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струваха 13 хиляди лева, а парите за тази операция бяха преведени на Борис на 24 юни 2016г. Днес сме щастливи да ви съобщим, че операцията е преминала успешно и той се възстановява успешно.

#жороспаси още веднъж изказва огромната си благодарност към всички вас, дарители! Съпругата на Борис- Мария Борисова, пише в социалната мрежа:

„Скъпи приятели! С радост в сърцето искам да изкажа своето голямо Благодаря на всички, които помогнаха на Борис в този толкова труден момент. Операцията беше успешна. Сега той трябва да се възстановява в продължение на два месеца, след което ще последва рехабилитация до пълното възстановяване. Благодарение на вас закупихме някои приспособления, които улесняват ежедневието на Борис по време на възстановителния период. Отново благодарение на всички вас успяваме да закупуваме скъпо струващите лекарства за след оперативното лечение. Също така 200 лв. от вашите пари дарихме за малката Ивка, която също се нуждае от след оперативно лечение. Благодаря ви, хора! Нека всички бъдем добри и да си помагаме, защото това ни прави хора!”

#добротопродължава  Борис се възстановява и дарява за Ивка
netinfo