Признание за община „Тунджа
Признание за община „Тунджа / община Тунджа, Архив

Тони Томпсън - постоянен представител на Световната банка за България, Чехия, Словакия, Европа и Центрaлна Азия е изпратил благодарствено писмо до кмета на община Тунджа.

В него се казва „ Най-впечатлен съм от ангажираността и отдадеността на вашия екип. Това бе голяма възможност за мен да науча повече за опита на вашата община в предоставянето на безплатни услуги за ранно детско развитие за всички деца. Вашето лидерство в предоставянето на важни услуги за всички граждани е добър пример и аз се надявам, това да служи като вдъхновение за други местни политици в цялата страна и бих искал да ви поздравя за това.".

В писмото си постоянният представител на Световната банка за България, Чехия, Словакия, Европа и Центрaлна Азия изразява желание за продължаване на успешното сътрудничество с община „Тунджа.

През месец юни тази година Тони Томпсън беше на посещение в общината. Поводът е във връзка с политиката, която Световната банка провежда за ранната детска грижа и предучилищна подготовка Томпсън посети две детски градини и едно училище на територията на общината и се срещна с общинското ръководство и представители на администрацията.