Освен с нови герои, първият уеб тийн сериал у нас ни изненадва с нов музикален хит - „Само теб"

В разгара на лятото първият уеб тийн сериал у нас „Не така, брат" се завръща във Vbox7.com с втори сезон и горещ музикален хит, създаден специално за продукцията. Към звездния екип на „Не така, брат 2" се присъединяват две нови лица - влогърът Кристиан Чарли Танев и Ана-Мария от X Factor, а почитателите ще могат да гледат епизодите два пъти седмично - всяка сряда и събота от 16 часа във Vbox7.com. Кристиан е от най-успешните български влогъри с милиони гледания в интернет, а Ана-Мария е малкото момиче с големия глас от втория сезон на музикално шоу номер 1 в България.

Мино, Надя и Иван разкриха подробности за сезона и новия летен хит „Само теб" в „Здравей, България" по NOVA тази сутрин. Песента е първият продуциран от 7Talents музикален сингъл и първи самостоятелен проект на NADIA.Музиката е на Надежда Петрова и Иван Тишев. Аранжиментът е на Краси Тодоров, а режисьор на клипа е Радостин Събев-Шошо. „Само теб" успя само за един ден да се изкачи до първите позиции в класацията „Топ 40" на Vbox7.com, допълни Иван Тишев.

Интересът към „„Не така, брат", който събра близо 5 милиона гледания във Vbox7.com през първия сезон, се дължи не само на тинейджърската аудитория, но и на хората над тази възраст. С него те си припомнят ученическите години и любими моменти от тях, като първата любов, споделиха още Мино, Надя и Иван по време на участието си в „Здравей, България".

Не така брат се завръща с нов сезон и музикален хит (ВИДЕО)
netinfo
Новите 20 епизода от „Не така, брат 2" са с по-дълго времетраене, още повече забавни ситуации и нови локации. През новия сезон, по време на летен лагер, любимите герои ще впускат в нови приключения, а лятото обещава да бъде неповторимо.

Участието на Иван, Надя и Мино във „Здравей, България", може да гледате тук.

„Не така, брат 2" следете всяка сряда и събота от 16 часа във Vbox7.com.

Абонирай се за „Не така, брат" във Vbox7.com

Следи новини за „Не така, брат 2" във Facebook и Instagram