Спират водата на места в столицата на 28 юли
Спират водата на места в столицата на 28 юли / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 юли 2016 г. (четвъртък).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Богатица" в кв. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Арсеналски", от ул. "Милевска планина" до ул. "Богатица", ул. "Славище", ул. "Димитър Хаджикоцев", ул. "Богатица", бул. "Арсеналски".

Във връзка с направа на водопродни връзки на ул. "Проф. Иван Шишманов" в жк "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 40, бл. 41, бл. 148, бл. 150, бл. 23 и ул. "Проф. Иван Шишманов"9.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. "Панайот Хитов" в жк "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Панайот Хитов", от ул. "Скайлер" до ул. "Макгахан".

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. "Манастирска" в жк "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Манастирска", от ул. "Трудолюбие" до ул. "Елисавета Багряна".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Люти дол" във вилна зона "Килиите" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Смесна китка", ул. "Люти дол".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Добромир Хриз" в жк "Яворов" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Добромир Хриз" от ул. "Момчил Войвода" до ул. "Светослав Тертер".

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. "Овча могила" в с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Овча могила", ул. "Никола Петков", ул. "Кокиче", ул. "Пладнище", ул. "Тихи кът".

Във връзка с прекъсване на водопроводно отклонение на ул. "Цар Симеон" в гр. Банкя  се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Цар Симеон", от ул. "Търнов рид" до ул. "Цар Симеон"89 , ул. "Венера", ул. "Искра", ул. "Кос", ул. "Кукувица", ул. "Железничарска", ул. "Средна гора", от ул. "Искра" до ул. "Заря".

Във връзка с подмяна на водопровод на ул. "Войводина могила" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Войводина могила", от ул. "Гусла" до бул. "Овча купел".

Във връзка с диагностика на водопровод на ж.п. прелез, кв. "Кремиковци" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на промишлена зона "Кремиковци-север" и жп гара Кремиковци.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.