Представиха обновените хирургични кабинети и манипулационни в ДКЦ III - Плевен
Представиха обновените хирургични кабинети и манипулационни в ДКЦ III - Плевен / obs-pleven

Основно обновени хирургични кабинети и манипулационни ще посрещат вече пациентите на ДКЦ III - Плевен. Реновираната база беше представена днес от управителя на здравното заведение д-р Красимир Трифонов пред председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, председателя на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика д-р Калин Поповски и кмета на Плевен Георг Спартански.

Представиха обновените хирургични кабинети и манипулационни в ДКЦ III  Плевен
netinfo

На съществуващите два хирургични кабинета и хирургични манипулационни зали е извършен основен ремонт, който включва строителни работи, цялостна подмяна на оборудването и мебелировка. Инвестицията е изцяло от собствени средства на ДКЦ - III Плевен и е на стойност около 25 000 лв., съобщи д-р Трифонов. Той уточни, че последно въпросните кабинети са били ремонтирани частично през 1992 година.

ДКЦ ІІІ - Плевен е изградено през 1977 г., като сградата е построена като бивша Трета поликлиника в жилищен квартал „Сторгозия". Диагностичният център е специализирано лечебно заведение за извънболнична помощ, собствеността му е 100% общинска. С решение на Общински съвет - Плевен от март тази година, след успешно издържан конкурс, за управител на ДКЦ ІІІ-Плевен ЕООД с 3-годишен договор е назначен д-р Красимир Трифонов.