20-години „Лев Инс“: Дружеството събра елита в „Тайната градина“ на рождения си ден
20-години „Лев Инс“: Дружеството събра елита в „Тайната градина“ на рождения си ден / netinfo

20 години разцвет. Това бележи дългия път, който извървя Застрахователна компания „Лев Инс", за да достигне до върха и да отбележи с пищно тържество 20-годишния си юбилей. Още от ранното утро на 23 юли в компанията започнаха да пристигат кошници с цветя, поздравителни адреси и пожелания от партньорите и приятели от цялата страна, Европа и Израел. Първите гости, нетърпеливи да поднесат честитките си лично влязоха в „Тайната градина" на резиденция Бояна още в 18 часа.

По червения килим преминаха представители на застрахователния елит у нас, брокери, преподаватели и ректори на университетите, които подготвят бъдещите кадри в застраховането и финансите, музикални звезди, актьори и общественици. За да достигнат „Тайната градина" гостите вървяха през тунел от цветя, след което запечатваха момента в снимка с членовете на Управителния съвет на „Лев Инс", изправени пред пъстроцветна стена, а на входа поздравяваха лично акционерите и членове на Надзорния съвет на компанията.

20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Обгърнати от зеленина и цветя, гостите на партито потънаха в приказна атмосфера, за която се погрижи прелестната малка Крисия и изпълнителят на „Има ли цветя" - Любо Киров. Шегите и усмивката на актьора и музикант Александър Сано, който беше и водещ на събитието, заразиха с изключително добро настроение присъстващите, които не спряха да се смеят и забавляват с остроумието му. „Пристигнах с хеликоптер на „Активна грижа", същият този, който спасява човешки животи. Спокойно добре съм, нищо ми няма, но не исках да закъснея за най-хубавото парти в Европейския съюз тази вечер", с тези думи Сано откри церемонията и връчи микрофона на Изпълнителния директор на „Лев Инс" Павел Димитров, който даде старт на поздравленията от сцената.
20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
„Когато погледнем назад във времето през последните 20 години ЗК „Лев Инс" извървя един дълъг, тежък път, за да достигне до лидерските позиции на българския пазар. Направихме го всички заедно. Нашата компания е ненадмината в управлението на риска, благодарение на опита, който ни предоставиха и нашите израелски партньори.

Устойчивото развитие на дружеството се дължи на изпреварващия подход, който е възприет като основен за дейността ни. То е част от прилаганата философия на „Активната сигурност". ЗК „Лев Инс" е иновативна компания и прави своя клиент - свой партньор. Вслушвайки се в съветите на нашите клиенти ние създадохме застраховката „Активна грижа", която няма аналог в България. Специално обучени екипи от парамедици, медицински персонал и пилоти на хеликоптера ни достигат най-бързо при нуждаещите се хора. Обединени заедно с нас всички тези професионалисти помагат за спасяването на човешкия животи. Това е доказано нееднократно - само през последната година сме участвали в спасителни акции, с които сме дали втори шанс на десетки пострадали хора, български и чуждестранни граждани. През следващите 20 години работа пожелавам на всички мои колеги компанията да продължи да бъде достоен европейски партньор, припознат от още повече клиенти и застрахователи".

20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Приветствие от името на акционерите от Израел поднесе адвокатът Ханан Хадад, като изказа своята благодарност към присъстващите.

„За нас е чест да бъдем с вас на този специален повод - 20-та годишнина на „Лев Инс". Огромното развитие и достиженията на дружеството ни дават вяра да разширим инвестициите си и в други сектори. Тези действия ще стимулират и други акционери да инвестират в България и местния бизнес. Това е и нашата цел. От дистанцията на времето, няма как да не отчетем и трудният, но интересен път, който „Лев Инс" измина, за да се превърне в лидер на пазара. Това ни изпълва с гордост и увереност днес. Вълнуваме се да бъдем част от този празник на успеха и постиженията, на една мечта, която днес е реалност. С нетърпение очакваме още много години на сътрудничество и постигнати общи цели", заяви от трибуната акционерът Ханан Хадад.

20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Доц. д-р Григорий Вазов, член на Фискалния съвет на Република България и ректор на ВУЗФ даде тон на поздравленията от академичната общност.

„ЗК „Лев Инс"извървя дълъг 20-годишен път . В продължение на 15 години тя подпомагаше науката и образованието, по-специално развитието на Висшето училище по застраховане и финанси, за което искам да изразя своята благодарност. Според мен да работиш 20 години и да си лидер на съвременния застрахователен пазар е уникално явление за България. Имаме спомен за не една компания, която се появяваше през тези години и вече не съществува на пазара. А изпълнителният директор на ЗК „Лев Инс" Павел Димитров е най-добрият лектор в областта на застраховането и актюерството, който ВУЗФ е имал", призна доц. Вазов, който е потомък на великия Иван Вазов.

20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Следващ мястото си на трибуната зае доц. д-р Румен Ерусалимов, който връчи поздравителен адрес от името на ректора на СА „Димитър Ценов" в Свищов доц.д-р Иван Марчевски.

"През 20-те изтекли години ЗК „Лев Инс" непрекъснато се развива и укрепва и в момента е лидер на пазара на автомобилното застраховане в България. Радвам се, че част от вашия просперитет се дължа на Стопанската академия защото едни от най-добрите ни студенти реши да се реализира във вашата компания", заяви доц. Ерусалимов и даде ред за поздравления на партньорите на „Лев Инс" .

„ЗК „Лев Инс" не само са наши партньори, а са и наши приятели. В годините компанията се утвърди със своето коректно отношение към клиентите и партньорите си. Растяха и продължават да се развиват и днес благодарение на своя професионализъм, креативност и смелост. Пожелавам им да продължат да работят с хъс, както го правят през тези 20 години, а през следващите 20 години да създават много иновативни продукти, които да са в удобство и помощ на техните клиенти", подчерта Теодор Христов, заместник-председател на Българската асоциация на застрахователните брокери.

20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Благодарност и плакет за подкрепата към каузата на Българския Червен кръст, партньори на „Лев Инс" в множество проекти, както и поздравителен адрес, връчи зам.- генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска. „Радвам се да отпразнуваме заедно в тази екзотична градина 20-годишния юбилей на иначе младежката като състав застрахователна компания. „ЗК „Лев Инс" работи в полза на обществото за много важни неща, които определят бъдещето на една държава. За стабилността на обществото са важни четирите страни - държавните организации, общините, нестопанските организации и корпоративните организации. През изминалите години успяхме да утвърдим нашето партньорство на успешни каузи като превенцията на пътния травматизъм при децата и подпомагане на лечението на пострадали при катастрофи, също така работим активно и по проекта „Активна грижа", осигуряващ спешна медицинска помощ при инциденти в планината, край морето, на пътя", каза д-р Тодоровска.
20години Лев Инс Дружеството събра елита в Тайната градина на рождения си ден
netinfo
Мирослав Найденов, председател на Съюза за стопанска инициатива поздрави присъстващите с думите: „ЗК „Лев Инс" винаги е бил добър партньор на нашия съюз. За много години - от все сърце!".

И какво е рожден ден без награди?! Със статуетки и специални благодарности за професионализма и коректността през годините работа бяха отличени дългогодишните служители на компанията.

След официалната част бе даден старт и на танците. Така освен умения в застраховането, служителите на „Лев Инс" и гостите им показаха завидни умения на дансинга, подканяни от гласовития Любо Киров. Вечерта се роди и нов дует, който веднага получи името „Лев Инс". Участници в него бяха Сано и Любо, които освен, че изпяха безупречно парчето на Принс - Purple Rain, в два гласа изпяха и Happy birthday "Лев Инс", което бе подхванато и от присъстващите на партито.

Четирима силни мъже бяха нужни, за да изнесат двуметровата шоколадова торта, украсена с множество красиви захарни цветя. Изпълнителните директори на компанията - г-жа Мария Масларова - Гъркова и г-н Павел Димитров я разрязаха официално. Първи от вкусното изкушение опита най-малкият, но почетен член на „Лев Инс"- 3-годишната Дария.

Кулминацията на вечерта бе 6-минутната заря, която остави безмълвни всички присъстващи. А след нея партито продължи с танци и забавление до малките часове на 24 юли.