Г. Дерменджиев: С „Цървена звезда“ ще бъдат мачове на надлъгване
Г. Дерменджиев: С „Цървена звезда“ ще бъдат мачове на надлъгване / Радка Минчева
Г. Дерменджиев: С „Цървена звезда“ ще бъдат мачове на надлъгване
88693
Г. Дерменджиев: С „Цървена звезда“ ще бъдат мачове на надлъгване
  • Г. Дерменджиев: С „Цървена звезда“ ще бъдат мачове на надлъгване

Със суперлативи коментира съперника на „Лудогорец“ в третия квалификационен кръг от Шампионска лига“ наставникът на българските шампиони Георги Дерменджиев. „Цървена звезда“ е клуб с успешна история, с много добър треньор, който в момента възражда тима, взели са класни чужденци, а и местните играчи са много добри – заяви наставника на разградчани днес на пресконференцията преди утрешната среща.

Дерменджиев смята, че и двете срещи – в Разград и Белград – ще са мачове на надлъгване, а крайният резултат ще е ясен след завършването и на двата.

Ако не бях оптимист, нямаше да съм треньор на „Лудогорец“ – категоричен бе Дерменджиев относно крайният изход от турнирните битки.

Всички в „Лудогорец“ са в добро здравословно състояние, малък проблем е имал Мисиджан, но от вчера и той тренира с отбора. За всички ще има мачове – отвърна Дерменджиев на въпрос дали има вероятност утре на терена да видим двама от играчите, дошли през лятото в „Лудогорец“ – Кампаняро и Паломино.

Напрежение относно важността на мача в отбора има, но треньорският щаб прави всичко възможно да го тушира и утре ще излезем спокойни и концентрирани – заяви Дерменджиев.

Последната тренировка на „Лудогорец“ ще е в 20,00ч. тази вечер на Тренировъчната база на клуба, тя ще е закрита. Отрита през първите 15 минути ще е тренировката на футболистите от „Цървена звезда“, те ще тренират в същия час на стадион „Лудогорец Арена“.

Чуйте цялата пресконференция на Георги Дерменджиев в прикачения звуков файл.