Спорт Депо - коректният български работодател
Спорт Депо - коректният български работодател / netinfo

Спорт Депо, за разлика от останалите мултибранд вериги магазини за спортни стоки, е изцяло българска компания. Тя е една от малкото, които продължават да са лидери в своя бранш, независимо от конкурентните чуждестранни фирми, които все повече настъпват на българския пазар. Да си лидер в нещо, означава да бъдеш лидер във всичко, което те определя. В случая със Спорт Депо това означава да си коректен партньор и работодател.

Компанията разполага с над 20 магазина на територията на страната, като в тях работят над 300 служители. Всички те се радват на изключителна приятелска среда и лично внимание от страна на мениджмънта. Постоянните обучителни програми, преференциалните условия за пазаруване в магазините, в които работят, специалните корпоративни бонусни пакети и подаръци и тиймбилдингите са само част от придобивките, с които служителите на Спорт Депо могат да се похвалят.

Заплащането е актуално на пазара, а чрез допълнителните бонусни схеми то става доста атрактивно. Спорт Депо е компания, която никога не е забавяла изплащането на заплатите на своите служители. Всички те се осигуряват на пълните си възнаграждения.

Работното време е гъвкаво и съобразено с нуждите на всеки служител. Обикновено то следва работното време на търговските центрове, в които са разположени магазините на Спорт Депо или сезонността там, където магазините са изградени на собствени терени на компанията.

В Спорт Депо работят основно млади хора. Най-много те са във възрастовата група от 20 до 30 г. В последните две години обаче, се наблюдава ръст в служителите на възраст между 30 и 40 г. Това означава, че Спорт Депо е  припознат като сигурен и коректен работодател.

Според служителите на компанията, работата в Спорт Депо те бележи със знак за качество за цял живот.

В следващите три години Спорт Депо планира да отвори още девет магазина в България, три в Сърбия и три в Румъния. Ще разкрие над 150 работни места на ниво магазинна мрежа и минимум 40 на ниво централен офис.