Въпросите за жилищното кредитиране намират отговори с Райфайзенбанк
Въпросите за жилищното кредитиране намират отговори с Райфайзенбанк / netinfo

Стоите на прага на една от най-емоционалните инвестиции в живота си - Вашия личен дом. Въпросите са много - от чисто финансовите подробности до детайлите на обавеждането, а отговорите са строго индивидуални и няма как да бъдат еднозначни и универсални. Защото покупката на собствен имот е въпрос на лична преценка и добър експертен съвет.

Например питали ли сте се някога колко деца трябва да скочат в хола, за да нахлуят при съседите отдолу? Сигурни сме, че всеки родител си е задавал този въпрос поне веднъж по време на детски рожден ден.

Е, вече имаме отговор, при това съвсем научно обоснован. Едно дете лети със сила 245 нютона, подът обаче издържа близо 5 милиона. 20 000 деца могат да се справят със задачата, но пък холът няма да ги побере. Затова бъдете спокойни за домашния рожден ден.

А помислили ли сте как да „заглушите" любимите си барабани, за да не пречите на съседите, докато репетирате вкъщи? По норма позволеният шум в жилищната сграда е 40 децибела, а звукът от барабаните е 120. Решението е 30 сантиметра изолация на всяка стена, таван и под. Но пък ще ви отеснее. Затова защо да не помислите за електронни барабани?

Райфайзенбанк знае от опит, че при покупката на собствен дом и най-малките подробности са от значение. Затова експертният съвет е в центъра на новата кампания за жилищно кредитиране на банката.

Собственият дом е дългосрочна инвестиция, затова е важно да вземете максимално информирано решение. Ето защо Райфайзенбанк се стреми да отговаря на всеки въпрос, свързан с Вашия жилищен кредит. Необходимо е само да изратите запитване онлайн на www.rbb.bg.

Въпросите за жилищното кредитиране намират отговори с Райфайзенбанк
netinfo