Преизбраха Мария Илчева за общински лидер на Движение България на гражданите
Преизбраха Мария Илчева за общински лидер на Движение България на гражданите / netinfo

Мария Илчева бе преизбрана за общински председател на ПП „Движение България на гражданите” във Велико Търново. Тя беше подкрепена единодушно като председател на общинското ръководство за нов мандат като за нейни заместници са избрани адв. Илияна Димова и адв. Маргарита Радославова. В състава на седемчленното ръководство влизат още частния съдебен изпълнител Виктор Георгиев, Д-р Красимир Попов, Валентина Дянкова и Елка Станева.

На събранието присъстваха областния координатор Ангел Янчев, който бе номиниран за нов мандат, както и организацинни представители от партийната централа на ДБГ. Бяха обсъдени приоритетите на местната структура за организационно укрепване в рамките на действащата коалиция "Реформаторски блок", както и процеса по създаване на младежка структура на партията във Велико Търново.

 

Събранието номинира петима представители за участие в Националното ръководство на партията, като сред имената са Д-р Красимир Попов и Виктор Лясков от областната структура на партията, както и трима народни представители от Реформаторския блок – Г-н Димитър Делчев, Димитър Танев и Бойка Маринска.  Отчетно-изборното събрание излъчи и трима делегати от старата столица, които ще присъстват на националното събрание на партията в началото на есента, където ще се избере нов председател на партията и ново ръководство.