Спират водата на места в София на 21 юли
Спират водата на места в София на 21 юли / netinfo

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „България", ж.к. „Хиподрума", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в: жк „Хиподрума".

С понижено налягане ще бъдат клиентите, живеещи в ж.к. Лагера".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Булаир" на кръстовището на ул. „Урвич"; ул. „Лерин" на кръстовището на ул. „Кюстендил".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз", жк „Яворов", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Добромир Хриз" от ул. „Момчил войвода" до ул. „Светослав Тертер".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Добромир Хриз" №11.

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе", с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Иваняне, в.з. „Бели брег", ул. „Иванянско шосе" от ул. „София" до ул. „Стефан Стамболов", ул. „Стефан Стамболов" от жп прелеза до завод за минерална вода.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иванянско шосе", ъгъла с ул. „Стефан Стамболов".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Пробуда", с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Миладин Цветков", ул. „Поляната", ул. „Лесновска река", ул. „Чавдар войвода" и ул. „3-ти март".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул."Пробуда", ъгъла с ул. „Черковна".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция ан водопровод в жк „Иван Вазов", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Краище", от ул. „Балша" до бул. „Витоша"; ул. „Димитър Манов" и ул. „Янко Забунов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Краище", ъгъла с ул. „Димитър Манов".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Овчо поле", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Овчо поле" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Пиротска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Овчо поле", ъгъла с ул. „Цар Симеон".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Арх. Йордан Миланов", жк „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Арх. Йордан Миланов", от ул. „Кръстьо Сарафов" до ул. „Вишнева".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Йордан Миланов", ъгъла с ул. „Вишнева".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Росен", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Росен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Росен", ъгъла с ул. „Ботко войвода".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Лешникова гора", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Лешникова гора", от ул. „Мавровец" до ул. „Нарцис"; ул. „Голи връх" и ул. „Чемшир" от №33 до №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мавровец", ъгъла с ул. „Лешникова гора".

На 21 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Искър", с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Искър" от ул. „Витоша" до ул. „Латинка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Искър", ъгъла с ул. „Витоша".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените
временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.