Спират водата на места в София на 20 юли
Спират водата на места в София на 20 юли / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 юли 2016 г. (сряда).

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в района на кв. "Редута" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на "Софийска водаЮ, живеещи в района на кв. "Редута".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Ботевградско шосе" в с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 2, ул. 5.

Във връзка с подмяна на водпроводно отклонение по ул. "Екзарх Йосиф" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Екзарх Йосиф" от ул. "11-ти август" до ул. "Г.С. Раковски", ул. "11-ти август" от ул. "Екзарх Йосиф" до ул. "Цар Симеон".

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение в с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "София" от ул. "Чавдарица" до конна база, ул. "Чавдарица".

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение в с. Кътина, ул. "Сливница", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Сливница", ул. "Локомотив", ул. "Езеро", ул. "Пирамидите" и ул. "Сини вир".

Във връзка с монтаж на спирателен кран във в.з. "Киноцентър" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Петко Стайнов" от ул. "Любомир Пипков" до ул. "Петко Стайнов" №8.

Във връзка с прекъсване на водопроводно отклонение на ул. "Владимир Минков-Лотко" в кв. "Христо Ботев" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 511, ул. "Георги Спасов", ул. "Мими Балканска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.