Преди седмица анкета на портала Редит разкри какво у жените дразни най-много мъжете, като на челните места се нареждаха устните тип "патешка човка" и цупенето, дългите нокти и тежкият грим.

10 неща, които мъжете мразят в жените

Но какво се случва, когато мъжът и жената разменят ролите си, стане ли дума за макиаж, и представител на силния пол хване четките и палитрите и рисува по женското лице.

В новото видео от канала Natali's Beauty влогърката Натали и познатият на всички като Лудия репортер на Нова ТВ Дани Петканов направиха експеримент и той бе човекът, който трябваше да се справи с женската рутина по поставяне на основа и фон дьо тен, контуриране, изрисуване на очна линия и нанасяне на червило.

От видеото става ясно, че за мъжете сякаш не представлява голяма трудност да се нанесе равномерно количество от фон дьо тена, а коректорът се прелива лесно, като детска игра.

Контурирането е голямата изненада, защото типичният мъж се изненадва, че жените поставят различни тонове по различни части на лицата си, за да подчертаят скулите или да направят нослето си да изглежда по-чипо например.

Най-сложна пък е очната линия, която в интерес на истината често представлява трудност и за дамите.

И още - как се нанася червило, кой е подходящият цвят за сенки, ако искаме да поставим грим на плажа и сгъвката на клепача намира ли се там, където клепачът се сгъва - вижте във видеото горе.

Вижте още:

Женските Facebook навици, които мъжете мразят

Неразбираемите за мъжете женски практики: Защо толкова грим?

А някои жени са такива... кифли (ВИДЕО)

Мъжете най-много мразят... скандалджийки