Данъчните продават на търг конфискувани коли, каруци и казан за ракия
Данъчните продават на търг конфискувани коли, каруци и казан за ракия / снимки: nap.bg

Териториалната дирекция на НАП във Варна продава на публичен търг няколко превозни средства, мобилни устройства и други вещи, отнети в полза на държавата от Митница Варна, съдилища и прокуратура.

Сред сложените на тезгяха превозни средства има „Фолксваген Пасат" от 1997 г. с продажна цена от 1299 лева. Нов собственик се търси на „БМВ" 318 i модел 1988 г. с начална цена 1200 лева. На толкова е оценен и „Мерцедес" 190D от 1993 г., показа проверка на Дарик.

Данъчните продават на търг конфискувани коли каруци и казан за ракия
netinfo

Най-скъпата кола в списъка е „Шкода Фабия" от 2002 с цена от 2900 лева, а най-евтината - „Форд Мондео" от 1993, оценен на 600 лева. За 120 лева се продава мотопед „Балкан", произведен през 1992 г.

Сред обявените за продажба конфискувани вещи са LCD телевизор, DVD плейъри, мобилни телефони от различни марки, сред които Apple, Samsung и Nokia, фотоапарат Nikon, ръчни часовници Seiko и Charles Delon, няколко преносими компютъра и тенис ракети.

За продажба са обявени и няколко каруци, моторен трион, дърва за огрев и дори съоръжение за дестилация на етилов алкохол.

Публичната продажба на посочените вещи ще се състои на 17 август.