Ето че дойде краят на първото българско уеб риалити, „Великолепните 5", в което 5 жени поеха по пътя към промяната. В продължение на 5 седмици те разчитаха на екип от ментори - професионалисти в своята област, които им помагаха в различните мисии, в които преоткриваха себе си, превъзмогваха скрити страхове, изправяха се пред егото си и изпълняваха задачи, които им бяха поставяни с цел вътрешно и външно самоусъвършенстване.

Финалът на риалити формата бе запечатан с голяма изненада за момичетата, разделена на 3 части - професионални грим и прическа, оригинални дизайнерски тоалети и специална фотосесия. Реално физическата промяна на момичетата завърши цялостната идея на предаването. За гардероба на Ина, Тереза, Маги, Зори и Злати се погрижиха "29 desires", които по време на цялото риалити обличаха чаровната водеща на проекта Лилия Огнянова.

Топ гримьорът Кирил Чалъков, който по думите на „Великолепните 5" е „истински художник", направи момичетата още по-магнетични, като подчерта техните най-красиви черти и природни дадености. Цялостната великолепна визия на петте дами пък бе увенчана със специална фотосесия, която запечата този вълнуващ момент.

За Зори промяната е била най-вече вътрешна - 5-те седмици са минали като едно намигване, страшно бързо и цялото това приключение ще й липсва много. Тя признава, че не съжалява за нищо в проекта и е невероятно щастлива от цялото това преживяване.

Ина пък споделя, че е влязла в проекта „като земетресение, а излиза като вълна", че най-после се чувства себе си и за първи път в живота й това е напълно достатъчно. Тя признава, че се чувства спокойна за пътя, по който поема оттук нататък.

Злати смята, че в момента, в който остане в покой, ще може да осмисли всичко и да прецени кои съвети, получени в предаването, ще е хубаво да използва занапред.

Тереза пък е убедена, че всяка една от тях се е променила в положителен аспект, а за нея най-важното е, че се е научила да се харесва и да се чувства щастлива такава, каквато е. Тя признава, че се чувства страхотно от това, че е променила много неща в главата, тялото и мислите си, както и в цялстното си възприятие към живота.

С усмивка на уста Маги казва, че не знае как е живяла досега - радва се, че е преоткрила женствената си страна, че се усмихва повече, и че след предаването ще се чувства много повече жена от момичето, което е била преди него.

„Великолепните 5" приключи, а най-важното на финала на този формат е, че донесе щастие на всяко едно от момичетата, че им показа пътя, по който трябва да тръгнат, за да постигнат това, което искат. И ако до този момент са знаели какво им липсва, но са се лутали и са повтаряли едни и същи грешки, във „Великолепните 5" тези пет дами направиха реални крачки за да променят наистина себе си и да достигнат този образ, към който се стремят.

Надяваме се да сме вдъхновили поне още 5 жени, които да тръгнат по пътя към промяната, за която жадуват, защото щастието започва в момента, в който сме в мир и хармония със самите себе си.