Новините на NOVA с лятно издание от днес
Новините на NOVA с лятно издание от днес / netinfo

Лятното издание на Новините на NOVA от днес се завръща със специална емисия с всичко най-важно от деня в най-удобното за зрителите време. Двойна доза новини и две срещи с познатите водещи Ани Салич и Николай Дойнов предстоят в праймтайма на NOVA - в 19.00 и в 22.00 ч, от понеделник до петък, до есента. NOVA е единствената медия на пазара, която за трета поредна година пуска специално лятно издание на Новините, за да е в унисон с динамиката на събитията и ритъма на зрителите в летните месеци.

Още летни изненади предстоят и в ефира на „Здравей, България", където до водещата Ани Цолова и тази седмица застават популярни лица. В сутрешния блок в понеделник ководещ беше радиоводещият Михаил Дюзев, а във вторник мястото му ще заеме журналистът Георги Милков. В сряда до Ани Цолова зрителите ще видят продуцента Евтим Милошев, а в четвъртък щафетата ще приеме водещият Милен Цветков. За финал на седмицата водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов ще партнира на Ани Цолова.

От понеделник до петък не пропускайте „Здравей, България" от 6.20 ч. и специалното лятно издание на Новините на NOVA - от 22.00 ч.