Пет различни по възраст, социален статус и характер жени са на крачка от финала на своето състезание със себе, което започна на 28 май в първото уеб риаилити в България - "Великолепните 5". Тази сутрин петте дами споделиха пред Гала в предаването „На кафе" най-големите си предизвикателства и успехи във формата. Изпълнителният продуцент на 7Тalents.bg Боряна Гидикова разкри, че за участие в проекта са избрани едни от най-искрените и смели жени, такива които могат да вдъхновяват и останалите. Тя допълни, че уеб риалитито приключва утре с финалния епизод, но продължава да живее във Vbox7.com, където може да бъде гледано.

Рожденичката днес Зори сподели, че във "Великолепните 5" е осъзнала, че трябва да се научи да делегира отговорности и да иска помощ. Маги вече е успява да бъде по-нежна , а Злати да спре да се самонаказва с работа. Тереза е по-наясно със себе си и по-спокойна, а Ина се е научила да управлява промяната, която е започнала.

Освен великолепни награди, те получиха и специални видео поздрави от едни от най-популярните лица в България. Вижте кого поздравиха Орлин Павлов, 100 Кила, шеф Манчев и Миролюба Бенатова

Във финалния епизод на "Великолепните 5" едни от най-добрите дизайнери, коафьори и фотографи да преобразяват участничките, а впечатляващия резултат очаква онлайн потребителите във Vbox7.com.