Велбъжд с първа тренировка за новия сезон
Велбъжд с първа тренировка за новия сезон / netinfo

20 футболисти на „Велбъжд" участваха в първата тренировка на ст. „Странджата". По традиция отец Даниел извърши водосвет за здраве и успехи на футболистите през новия сезон в Югозападната „В" група. Старши треньорът на „Велбъжд" Юлиян Кръстев и помощника му Бисер Хаздай проведоха тренировката с футболистите. Защитникът Жорж Георгиев отново се завръща в родния клуб. През миналия сезон той игра в „Германея" /Сапарева баня/.

Четирима нови участваха в тренировката на „Велбъжд" - Радослав Джугданов /дясно крило и бег/ от „Пирин" /Гоце Делчев/, Павел Денков от „Локомотив" /юноша на „Левски"/, Иван Стоев играл в Гърция /юноша на „Левски"/ и Денислав Сергиев, който се завръща в родния си клуб „Велбъжд" от „Монтана". На стадиона бе и ръководството на клуба, което се срещна с футболистите в съблекалнята.

„Започваме да тренираме едноразово, а от 18-ти юли ще проведем и лагер с двуразови тренировки. На този етап имаме уточнени 6 контролни срещи - на 16-ти юли с отбора на Банско, на 20-ти юли се търси противник, 23-ти юли с „Рилски спортист" в Самоков, 27-юли с „Ботев" /Ихтиман/ в Кюстендил, 30-ти юли отново с Ихтиман, на 3-ти август ще се търси противник.Очакваме още нови футболисти", каза старши треньорът Юлиян Кръстев. Първенството в ЮЗ „В" група започва на 14-ти август.