Най-високият катаджия в света иска да бъде кечист (СНИМКИ/ВИДЕО)
Най-високият катаджия в света иска да бъде кечист (СНИМКИ/ВИДЕО) / netinfo

Индиецът Раджеш Кумар, който е най-високият катаджия в света със своите 223 сантиметра, желае един ден да стане кечист, пише в. "Дейли мирър". 39-годишният Кумар влязъл в редиците на пътната полиция преди 2 години.

Най-високият мъж в света мина под венчило

Внушителният му ръст го принудил да си поръча униформата на личен шивач. Трудно било и да се сдобие с кубинки, тъй като обувките, които носел, били 48,5-и номер.

И въпреки че със страховитата си външност прилича на анимационния герой Хълк, Раджеш е един гигант-добряк с хиляди фенове в родния си град Гургаон в щата Харяна. Към тях се прибавят и тълпи туристи, които си правят селфита с него.

Но тази слава на местна знаменитост не блазни особено пътния полицай. Раджеш иска да тръгне по стъпките на професионалния кечист Великия Кали, негов сънародник. Борецът в началото на кариерата си също бил полицай в щата Пенджаб.

Най-високият бразилец се ожени за 150-сантиметрово момиче

Снажният катаджия вече бил изкарал 18-месечен курс по кеч в Джаландхар. В своя роден град е известен и с това, че раздава цветя и каски на нарушителите, пише изданието.

Източник: БТА