Чанович: „Надявам се да се преборя за титулярното място“
Чанович: „Надявам се да се преборя за титулярното място“ / Добри Атанасов
Чанович: „Надявам се да се преборя за титулярното място“
88112
Чанович: „Надявам се да се преборя за титулярното място“
  • Чанович: „Надявам се да се преборя за титулярното място“

Вратарят на „Черно море“ Александър Чанович се надява да успее да се пребори за титулярното място в конкуренцията на Емил Михайлов и Иван Дюлгеров. Той призна, че вижда сериозна конкуренция и знае, че на никого титулярното място не е гарантирано.

„Когато разбрах, че Георги Китанов преминава в ЦСКА, нито за миг не съм си и помислял, че титулярното място е гарантирано за мен. Зависи от мен как ще тренирам и как ще се представя и най-вече всичко зависи от старши треньора. Той решава кой ще играе и кой не. Нормално е да имам сериозна конкуренция в лицето на Емил Михайлов. Него го помня от „Марек“ и имам хубаво мнение за качествата му“, коментира Александър Чанович.

На въпроса дали треньорът Георги Иванов е строг в тренировките Чанович отвърна така:

„Много мои приятели ме питат строг ли е Георги Иванов. От две седмици работим с него. Аз нямам такова впечатление, че е строг. Това, което той иска от нас са съвсем нормални неща. Винаги ни предупреждава за килограми, за правилно хранене, за почивка, за сериозно отношение към тренировъчния процес, което е абсолютно в реда на нещата. Интересно е това, че взема участие с нас в тренировките“.

Чуйте цялото интервю с Чанович в приложения звуков файл: