Тежко ПТП на Черна нива. Нов сблъсък на Цар Освободител и Овощарска в Кюстендил
Тежко ПТП на Черна нива. Нов сблъсък на Цар Освободител и Овощарска в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Тежка катастрофа е станала в местността "Черна нива", на главния път Кюстендил- Дупница. Пострадал е тежко, с множество травми 68- годишен мъж, който ще бъде транспортиран за лечение в "Пирогов", каза за Дарик директорът на Спешен център- Кюстендил д- р Анелия Георгиева.
Пътуващи читатели, съобщиха за Дарик, че са се ударили микробус и лек автомобил "Рено 19". Сблъсъкът е станал на спускане на "Черна нива" в посока Дупница, на десния завой, при разклона за паметника на загиналите партизани в м. "Разметаница". На това място честа стават пътно- транспортни произшествия, заради ограничената видимост и висока скорост.

Пореден пътен инцидент и на кръстовището на улиците "Цар Освободител" и "Овощарска" в Кюстендил, при ОДБХ. Ударили са се два автомобила, единият е правил ляв завой в посока "Овощарска", а другият се е движел по "Цар Освободител", в посока кръговото кръстовище на "Капията". Шофьори коментират, че на това място е ограничена видимостта за взимащите ляв завой.